Order 0

Apa Yang Anda Akan Dapat Bila Join Like Method?

Ramai yang tertanya-tanya apakah konten Like Method. Di sini saya akan senaraikan konten Like Method.


Anda akan menerima lebih daripada 21 videos 'step-by-step' menunjukkan bagaimana saya kembangkan bisnes saya dari 0 dalam masa 7 bulan!

Program ini terbahagi kepada 3 fasa:

Fasa 1: Pre-Like Phase (Jumlah Video: 8)

1. Anda akan belajar bagaimana untuk mencari prospek yang sudah bersedia duit di tangan mereka untuk berikan kepada anda


2. Ini merupakan fasa yang PALING PENTING dalam proses untuk dapatkan likes. Jika anda tidak lakukan teknik Pre-Like Phase ini, likes yang anda dapat akan jadi sia-sia.

 

videos-thumbnail

Video 1: Like Method Flow (Nilai: RM19) Dalam video ini, saya akan tunjukkan apakah flow yang paling sesuai untuk mendapatkan customer.videos-thumbnail

Video 2: Prospect Research Overall (Nilai: RM19) Dalam video ini, saya akan cara-cara yang kita akan gunakan untuk cari prospek yang sudah sedia untuk beli daripada anda.


videos-thumbnail
Video 3: Using Forum to do Prospect Research (Nilai: RM29) Dalam video ini, saya akan tunjukkan bagaiamana untuk menggunakan Forum untuk melakukan prospect research. Ini boleh membantu anda untuk tahu apa yang membuatkan mereka membeli.


Video 4: Using Amazon to do Prospect Research (Nilai: RM19) Dalam video ini, saya akan tunjukkan bagaimana untuk menggunakan sebuah Amazon untuk mengetahui apa yang dimahukan oleh bakal customer anda. Buat benda ini, sales anda bakal meningkat!


Video 5: Using Blogs to do Prospect Research (Nilai: RM19) ni merupakan antara cara paling efektif untuk mendalami perasaan bakal customer anda. Ini membolehkan anda menulis ayat yang apabila prospek anda baca, terus tak boleh tidur malam melainkan mereka sudah beli produk anda.


Video 6: Using Competitors to do Prospect Research (Nilai: RM19) Jika anda tak buat step ini. Prospek anda tidak akan membeli daripada anda. Sebab itu, anda susah membuat sales.

Video 7: Avatar Creation for Prospect Research (Nilai: RM39) ni merupakan video TERPENTING dalam fasa ini. Ramai yang tidak berjaya membuat sales kerana mereka tidak buat atau tidak pernah dengar teknik ini.


Video 8: Competitive Research for Differention (Nilai: RM39) Teknik ini diperlukan supaya anda tidak ditelan oleh pesaing-pesaing anda. Kalau anda tak buat benda ini, mungkin bisnes anda tak akan bertahan lama.

Fasa 2: Like Phase ( Jumlah Videos: 5)

Anda akan menggunakan kuasa facebook algorithm untuk dapatkan likes kepada page ini. Maksudnya, Facebook akan memberi likes mencurah-curah kepada anda tanpa anda perlu berbuat apa-apa.
Di sini juga saya akan tunjukkan bagaimana untuk struktur LIKEMETHOD campaign untuk memastikan anda dapat result yang maksimum
Saya juga akan kongsi kepada anda hari dan jam berapa anda perlu tutup iklan anda kerana anda hanya membakar duit kalau anda aktifkan iklan pada waktu ini.
Video 9: Like Phase Overview (Nilai: RM9) videos-thumbnailDi sini saya akan terangkan apakah 3 benda utama anda perlu fokus sebelum melancarkan iklan.videos-thumbnailVideo 10: Campaign Structure (Nilai: RM29) Saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk struktur campaign anda supaya anda boleh turunkan kos iklan sebanyak 90%!Video 11: Ads Structure (Nilai: RM29) videos-thumbnailBila anda lihat video ini, anda akan dapat tahu apakah 3 komponen utama yang anda perlu ambil berat jika anda ingin dapatkan iklan yang boleh beri result tinggi.


Video 12: Like Phase Tips (Nilai: RM29) videos-thumbnailDi sini saya akan beritahu anda tips seperti waktu bila anda perlu tutup iklan & mindset yang anda perlu ada bila buat iklan. Semua ini saya kongsi dari pengalaman saya uruskan akaun iklan lebih dari RM40 juta.

Fasa 3: Post-Like Phase (Jumlah Videos: In Progress)

Ini merupakan fasa terakhir dalam Like Method. Anda akan berupaya untuk kurangkan kos iklan anda lebih dari 90% dan tingkatkan keuntungan bisnes anda 2 – 3 kali ganda.
Benda yang PALING MANIS ialah apabila anda ikut semua proses yang ditunjukkan dalam teknik ini. Anda boleh biarkan saja dan biarkan Facebook buat kerja untuk anda. Anda hanya tunggu duit masuk sahaja.
Video 13: Post Like Overall (Nilai: RM9) videos-thumbnailDi sini saya tunjukkan apakah yang anda perlu buat setelah anda melancarkan iklan anda. Ramai yang tidak buat benda ini. Itu yang menyebabkan mereka kerugian bila membuat iklan.


Video 14: Optimization & Split Testing (Nilai: RM49) videos-thumbnailIni benda paling UTAMA anda perlu buat selepas melancarkan iklan. Di sini, anda akan dapat tahu siapa sebenarnya yang mahu beli daripada anda.


Video 15: Split Test Result videos-thumbnail Di sini saya tunjuk apa yang anda perlu lihat setelah menjalankan split test. Mungkin anda terlepas pandang benda YANG PALING PENTING kalau anda tidak lihat video ini


Video 16: Video Slides Ads videos-thumbnail Kalau anda nak tahu, video sekarang merupakan cara termudah untuk mendapatkan ads dengan kos yang murah. Anda tak pandai buat video? Ini merupakan cara yang paling senang

Video 17: Page Post Engagement For Likes videos-thumbnail Adakah anda inginkan post anda menjadi viral dan mendapat banyak likes secara PERCUMA? Ini merupakan cara yang paling hebat untuk dapatkan benda itu semuaVideo 18: Video Views Campaign to Get Likes videos-thumbnail Video mempunyai kuasa yang sangat hebat untuk membuat prospek anda percaya dan beli daripada anda. Dalam video ini ditunjukkan cara mudah untuk buat video ads dapatkan likes

Video 19: Rahsia Untuk Buat Sales videos-thumbnail Seperti yang anda tahu kalau likes je banyak tak ada sales pun tak guna juga. Dalam video ini, saya tunjuk kepada anda 'rahsia' untuk buat sales. Tak adalah orang jadi senyap 'krik krik' lepas anda bagitahu harga.

Video 20: Formula Jual Like Method videos-thumbnail Dalam video ini saya akan tunjukkan kepada anda formula 'closing sales' menggunakan formula yang di namakan: 3+1 Formula. Anda guna formula ini, sales anda akan naik mencanak-canak!

Video 21: Campaign Close Sales videos-thumbnail Dalam video ini anda akan belajar bagaimana untuk buat iklan anda jadi 'saka' kepada prospek-prospek anda. Ini bermaksud iklan anda akan follow prospek anda sampailah mereka beli. Ini antara 'teknik terlarang' yang agak bahaya!

Jumlah kesemua video di atas adalah bernilai lebih dari RM356

Saya juga akan bongkar 'thought process' saya supaya anda boleh berfikir seperti saya.

Anda juga akan menerima support daripada sifu-sifu yang aktif memberi nasihat dalam Program Like Method ini.

Bayangkan kalau anda 'stuck' ada problem pada pukul 1 pagi pun ada sifu yang boleh membantu anda?

Benda ini anda HANYA boleh dapat di Like Method!

Sale

Unavailable

Sold Out