Order 0

Apa Yang Anda Akan Dapat Dalam Like Method?

 

Ramai yang tertanya-tanya bagus sangat ke konten Like Method?

Di sini saya akan senaraikan konten Like Method. Anda dah puas hati, kita terangkan pasal >> Bonus << pula.

Anda akan menerima lebih daripada 21 videos 'step-by-step' menunjukkan bagaimana Khairi kembangkan bisnes dari 0 dalam masa 7 bulan!

 


Adakah anda sudah tahu apa isi kandungan Like Method?
"Ya, saya dah tahu lebih kurang, apa isi kandungan Like Method.

Saya tak nak baca panjang-panjang"

Saya Dah Tak Sabar

Jangan buang masa saya
Saya nak tahu pasal Like Method + Bonus Terus!!! 
.
Saya Nak Tahu

 

 

 

 

 

Teruskan baca untuk lihat senarai konten Like Method.

 

Ok, Program ini terbahagi kepada 3 fasa:

 

Fasa 1: Pre-Like Phase (Jumlah Video: 8)

 

  1. Anda akan belajar bagaimana untuk mencari prospek yang sudah bersedia untuk membeli dengan anda

 

  1. Ini merupakan fasa yang PALING PENTING dalam proses untuk dapatkan likes. Jika anda tidak lakukan teknik Pre-Like Phase ini, likes yang anda dapat akan jadi sia-sia.

 

 

 Video 1: Like Method Flow (Nilai: RM19)  Dalam video ini, Khairi akan tunjukkan apakah flow yang paling sesuai untuk mendapatkan customer.

 

 Video 2: Prospect Research Overall (Nilai: RM19) Dalam video ini, Khairi akan tunjukkan cara-cara yang kita akan gunakan untuk cari prospek yang sudah sedia untuk beli daripada anda.

 

 Video 3: Using Forum to do Prospect Research (Nilai: RM29) Dalam video ini, Khairi akan tunjukkan bagaiamana untuk menggunakan Forum untuk melakukan prospect research. Ini boleh membantu anda untuk tahu apa yang membuatkan mereka membeli.

 

 Video 4: Using Amazon to do Prospect Research (Nilai: RM19)  Dalam video ini, Khairi akan tunjukkan bagaimana untuk menggunakan sebuah Amazon untuk mengetahui apa yang dimahukan oleh bakal customer anda. Buat benda ini, sales anda bakal bertambah baik!

 

Video 5: Using Blogs to do Prospect Research (Nilai: RM19)  Ini merupakan antara cara paling efektif untuk mendalami perasaan bakal customer anda. Ini membolehkan anda menulis ayat yang apabila prospek anda baca, terus tak senang duduk melainkan mereka sudah beli produk anda.

 

Video 6: Using Competitors to do Prospect Research (Nilai: RM19) Jika anda tak buat step ini. Prospek anda tidak akan membeli daripada anda. Sebab itu, anda susah membuat sales.

 

Video 7: Avatar Creation for Prospect Research (Nilai: RM39) 

Ini merupakan video TERPENTING dalam fasa ini. Ramai yang tidak berjaya membuat sales kerana mereka tidak buat atau tidak pernah dengar teknik ini.


Video 8: Competitive Research for Differention (Nilai: RM39)

Teknik ini diperlukan supaya anda tidak ditelan oleh pesaing-pesaing anda. Kalau anda tak buat benda ini, mungkin bisnes anda tak akan bertahan lama.

 


Saya Dah Faham apa isi kandungan Like Method.

Saya Dah Tak Sabar

Jangan buang masa saya lagi

Saya nak tahu pasal Like Method + Bonus Terus!!! 
Saya Nak Tahu

 

 

 

 

Fasa 2: Like Phase ( Jumlah Videos: 5)

 

  1. Anda akan menggunakan kuasa facebook algorithm untuk dapatkan likes kepada page ini. Maksudnya, Facebook akan memberi likes mencurah-curah kepada anda.

 

  1. Di sini juga saya akan tunjukkan bagaimana untuk struktur LIKEMETHOD campaign untuk memastikan anda dapat result yang maksimum

 

  1. Saya juga akan kongsi kepada anda hari dan jam berapa anda perlu tutup iklan anda kerana anda hanya membakar duit kalau anda aktifkan iklan pada waktu ini.

 

 

Video 9: Like Phase Overview (Nilai: RM9)  Di sini saya akan terangkan apakah 3 benda utama anda perlu fokus sebelum melancarkan iklan.

 

Video 10: Campaign Structure (Nilai: RM29) Saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk struktur campaign anda supaya anda boleh turunkan kos iklan!

                                                

Video 11: Ads Structure (Nilai: RM29)  Bila anda lihat video ini, anda akan dapat tahu apakah 3 komponen utama yang anda perlu ambil berat jika anda ingin dapatkan iklan yang boleh beri result tinggi.

 


Video 12: Like Phase Tips (Nilai: RM29)  Di sini saya akan beritahu anda tips seperti waktu bila anda perlu tutup iklan & mindset yang anda perlu ada bila buat iklan. Semua ini saya kongsi dari pengalaman saya uruskan akaun iklan saya sendiri.

 

Saya Dah Tak Sabar

 

Fasa 3: Post-Like Phase (Jumlah Videos: In Progress)

 

  1. Ini merupakan fasa terakhir dalam Like Method. Anda akan berupaya untuk kurangkan kos iklan anda lebih dan tingkatkan keuntungan bisnes anda.

 

  1. Benda yang PALING MANIS ialah apabila anda ikut semua proses yang ditunjukkan dalam teknik ini. Anda boleh gunakan Facebook buat kerja untuk anda.

 

 

 Video 13: Post Like Overall (Nilai: RM9)  Di sini saya tunjukkan apakah yang anda perlu buat setelah anda melancarkan iklan anda. Ramai yang tidak buat benda ini. Itu yang menyebabkan mereka kerugian bila membuat iklan.

 

Video 14: Optimization & Split Testing (Nilai: RM49)  Ini benda paling UTAMA anda perlu buat selepas melancarkan iklan. Di sini, anda akan dapat tahu siapa sebenarnya yang mahu beli daripada anda.

 

Video 15: Split Test Result  Di sini saya tunjuk apa yang anda perlu lihat setelah menjalankan split test. Mungkin anda terlepas pandang benda YANG PALING PENTING kalau anda tidak lihat video ini

 

Video 16: Video Slides Ads  Kalau anda nak tahu, video sekarang merupakan cara termudah untuk mendapatkan ads dengan kos yang murah. Anda tak pandai buat video? Ini merupakan cara yang paling senang

 

Video 17: Page Post Engagement For Likes  Adakah anda inginkan post anda menjadi viral dan mendapat banyak likes secara PERCUMA? Ini merupakan cara yang paling hebat untuk dapatkan benda itu semua

 

Video 18: Video Views Campaign to Get Likes  Video mempunyai kuasa yang sangat hebat untuk membuat prospek anda percaya dan beli daripada anda. Dalam video ini ditunjukkan cara mudah untuk buat video ads dapatkan likes

 

Video 19: Rahsia Untuk Buat Sales  Seperti yang anda tahu kalau likes je banyak tak ada sales pun tak guna juga. Dalam video ini, Khairi tunjuk kepada anda 'rahsia' untuk buat sales. Tak adalah orang jadi senyap 'krik krik' lepas anda bagitahu harga.

 

 Video 20: Formula Jual Like Method  Dalam video ini Khairi akan tunjukkan kepada anda formula 'closing sales' menggunakan formula yang di namakan: 3+1 Formula. Anda guna formula ini, sales anda akan bertambah baik!

 

Video 21: Campaign Close Sales  Dalam video ini anda akan belajar bagaimana untuk buat iklan anda jadi 'saka' kepada prospek-prospek anda. Ini bermaksud iklan anda akan follow prospek anda sampailah mereka beli. Ini antara 'teknik terlarang' yang agak bahaya!

 

Anda rasa berapa nilai sebenar semua Video² ini?

 

Khairi juga akan bongkar 'thought process' dia supaya anda boleh berfikir seperti dia.

Anda juga akan menerima support daripada sifu-sifu yang aktif memberi nasihat dalam Program Like Method ini.

Bayangkan kalau anda 'stuck' ada problem pada pukul 1 pagi pun ada sifu yang boleh membantu anda?

Benda ini anda HANYA boleh dapat di Like Method!

 

Ini belum termasuk dengan Bonus dia lagi. Bonus Burger Method!!!

 

So apa pula yang ada dalam Bonus ni. Nak tahu?

Khairi ni memang gilerrr!!!

 

 

 

 

Saya Nak Tahu

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sale

Unavailable

Sold Out