Order 0

BANTUAN MEMBUAT CLAIM

 

Ramai yang sudah mempunyai Pelan Perubatan sebagai langkah pertama dalam menguruskan duit dengan baik. Syabas dan Tahniah saya ucapkan.               

Tetapi apabila Ajen terlalu sibuk dan menjadi sukar untuk di hubungi, mereka menghadapi kesukaran bagi mendapatkan bantuan membuat Claim.

Kami membantu orang ramai mendapatkan bantuan membuat Claim bagi semua jenis Pelan Perubatan. 

Percuma : Dapatkan di sini. SKOR Duit Anda. Dengan SKOR ini, dapatkan Tips untuk Tingkatkan Pendapatan dan Bebas Hutang dengan cepat. 

Kami Mempunyai 3 Jenis Servis :

1. Soal Jawab secara Online : Anda boleh bertanya kepada kami secara online kaedah untuk menyelesaikan Claim Anda dan Soalan-soalan lain yang anda ada berkaitan Pelan Perubatan di sini

2. Claim One-on-One : Anda akan berjumpa dengan wakil kami secara berdepan untuk membimbing anda membuat Claim di sini

3. Servis Pengurusan Terus : Wakil kami akan menguruskan Claim anda secara terus dengan Syarikat Pelan Perubatan dan Hospital di sini

 

Sila ke laman Memilih Servis untuk Servis yang anda perlukan.

Atau whatsapp : 014-964 0686 | email : cikgubee.mw@gmail.com untuk sebarang pertanyaan am berkaitan Insurans/Takaful dan Kad Perubatan secara Percuma.

 

Percuma : Dapatkan di sini. SKOR Duit Anda. Dengan SKOR ini, dapatkan Tips untuk Tingkatkan Pendapatan dan Bebas Hutang dengan cepat.


Tips : soalan berkait kad perubatan, kad perubatan pilihan

 

   Certified Financial Planner, CFP
   Financial Planning Association Malaysia, FPAM

 

 

Pautan Rujukan : 
  
 
Sale

Unavailable

Sold Out